Agenda

Southeast Oregon Resource Advisory Council Meeting BLM Burns District Office 28910 Highway 20 West, Hines, Oregon, 97738

Tuesday, Nov. 19, 2024, 9 a.m. PT – 4:00 p.m. PT

Time	Topic	Presenter
9 a.m. 5 min	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Lisa McNee
9:05 a.m. 5 min	Review and approve past meeting minutes	Group
9:10 a.m. 20 min	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
9:30 a.m. 30 min	Time for Public Comment and Response	
10:00 a.m. 60 min	Technology and Fuels Monitoring	John Owens
11 a.m. 15 min	break	
11:15 a.m. 60 min	Blueprint for Recreation	Dave Ballenger and Kathy Westenskow-Davis
12:15 p.m. 45 min	LUNCH On your own	
1:00 p.m. 45 min	Public Lands Rule	Pat Johnston and Gordon Toevs
1:45 p.m. 45 min	Lakeview Resource Management Plan Amendment Update	Lakeview BLM
2:30 p.m. 15 min	break	
2:45 p.m. 60 min	Fire Year Recap and ESR Review	District Mangers
3:45 p.m. 15 min	Round Table Report outs from RAC members on topics of interest	Group
4:00 p.m.	Adjourn for the Day	

TBD	Group Dinner	The Pine Room (?)

Wednesday, Nov. 20, 2024, 9:00 a.m. PT – 12:00 p.m. PT

Time	Topic	Presenter
9:00 a.m. to	Field trip to the Burns Wild Horse Corral	
Noon		
Noon	Adjourn for the Day	Group