Agenda

Southeast Oregon Resource Advisory Council Meeting Thursday, Jan. 20, 2022

Virtual

Thursday, Jan. 20, 2022, 8:00 a.m. PT – 12:00 p.m. PT

Time	Торіс	Presenter
8:00 a.m. 5 min	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Lisa McNee
8:05 a.m. 25 min	Review and approve past meeting minutes	Group
8:30 a.m. 30 min	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
9:00 a.m. 30 minutes	Outcome Based Grazing Authorization	Kathryn Dyer
9:30 a.m. 15 minutes	break	
9:45 a.m. 30 min	 Wild Horses and Burros Update on Lakeview HMAs Update on Vale HMAs Update from Burns Corrals and Burns HMAs 	Emily Lent
10:15 a.m. 30 min	Time for public comment and response	
10:45 a.m. 45 min	Other RAC business Briefings regarding environmental analyses and impact statements and proposed management actions on the Lakeview, Burns and Vale districts.	BLM staff
11:30 a.m. 30 minutes	Wrap-up Future agenda topics, bin items, action items, review session effectiveness.	Group
12:00 p.m.	Adjourn	