Agenda

John Day-Snake Resource Advisory Council Meeting Thursday, Oct. 21, 2021 8 a.m. – 3:30 p.m. via Zoom

Thursday, Oct. 21, 8 a.m.-3:30 p.m. PT

Time	Topic	Presenter
8 a.m.	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Larisa Bogardus
5 min		
8:05 a.m. 10 min	Review and approve past meeting notes	Group
8:15 a.m. 30 min	Time for public comment and response	
8:45 a.m. 60 min	Fee Proposal Recommendation regarding Lower Deschutes Business Plan, Fee Proposal and Fee Amendment	Prineville BLM
9:45 a.m. 30 min	Motorized and non-motorized trail access	BLM and USFS
10:15 a.m. 15 min	break	
10:30 a.m.	Agency Updates	BLM
90 min	Vale/Prineville BLM, Deschutes, Umatilla, Ochoco, Wallowa-Whitman and Malheur National Forests (Not to exceed 10 min per unit to allow for Q&A)	USFS
12 p.m. 90 min	LUNCH	
1:30 p.m. 60 min	2021 Fire Season	BLM USFS
2:30 p.m. 15 min	Set 2022 meeting dates	Group
2:45 p.m. 30 min	Roundtable Report outs from RAC members on topics of interest	Group
3:15 p.m. 15 min	Wrap-up Future agenda topics, bin items, action items, review session effectiveness	Group
3:30 p.m.	Adjourn	