Agenda

Southeast Oregon Resource Advisory Council Meeting Wednesday, June 23, 2021 Virtual Meeting via Zoom

Wednesday, June 23, 2021, 9:00 a.m. PDT – 11:30 a.m. PDT

Time	Topic	Presenter
9:00 a.m.	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Lisa McNee
5 minutes		
9:05 a.m.	Wild Horses and Burros	Rebecca Carter
30 minutes	Update on Lakeview HMAs	Rangeland Management Specialist
	Update on Vale HMAs	Wanagement Specialist
	Update from Burns Corrals and Burns HMAs	
9:35 a.m. 30 minutes	Public Comment Period	
10:05 a.m.	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
25 minutes	Designated rederal Official Report/District Opulates	District Wallagers
10:30 a.m.	Clover Flat Project Presentation	Grace Haskins and
30 minutes		Matt Haskins
44.00		Lakeview BLM
11:00 a.m.	Southeastern Oregon Resource Management Plan Amendment	Brent Grasty
5 minutes	Update	Vale BLM
11:05 a.m.	Lakeview Resource Management Plan Amendment	Todd Forbes
10 minutes	Update	Lakeview BLM
11:15 a.m.	Review and approve past meeting minutes	Group
10 minutes		
11:25 a.m.	Wrap-up	Group
	Future agenda topics, bin items, action items, review session	
11.50	effectiveness.	
11:30 a.m.	Adjourn	Adjourn