Agenda

Southeast Oregon Resource Advisory Council Meeting Thursday, April 29, 2021 Virtual Meeting via Zoom

Thursday, April 29, 2021 8:00 a.m. PDT – 3:30 p.m. PDT

Time	Topic	Presenter
8:30 a.m.	Ethics Training for RAC Members	Anne Marie King,
25 minutes		BLM WO
9:00 a.m.	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Lisa McNee
5 minutes		
9:05 a.m.	Time for public comment and response	
30 minutes		
9:30 a.m.	Review and approve past meeting minutes	Group
5 minutes		
9:35 a.m.	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
25 minutes		
10:00 a.m.	Lakeview Resource Management Plan Amendment	Todd Forbes
10 minutes	Update	Lakeview BLM
10:10 a.m.	Southeastern Oregon Resource Management Plan Amendment	Brent Grasty
20 minutes	Update	Vale BLM
10:30 a.m.	Lunch	
90 minutes		
1:00 p.m.	Outcome Based Grazing Authorization	Kathryn Dyer
30 minutes		
1:30 p.m.	2021 Fire Outlook	Brett Smith
15 minutes		
1:45 p.m.	Fire Readiness	Eric Knerr
15 minutes		
2:00 p.m.	Wild Horses and Burros	Rob Sharp
60 minutes	Update on Lakeview HMAs	
	Update on Vale HMAs	
	Update from Burns Corrals and Burns HMAs	
3:00 p.m.	Wrap-up	Group
30 minutes	Future agenda topics, bin items, action items, review session	
	effectiveness.	
3:30 p.m.	Adjourn	Adjourn
	1	1