Agenda

John Day Snake Resource Advisory Council Meeting 8 a.m. Friday, June 25, 2021 Via Zoom**

**Contact RAC coordinator Larisa Bogardus at 541-219-6863 or lbogardus@blm.gov for details regarding meeting access

Friday, June 25, 8 a.m.-12:30 p.m. PT

Time	Topic	Presenter
8 a.m. 5 min	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Randy Jones, Chair
8:05 a.m. 5 min	Elect a chair and vice chair for 2021	Group
8:10 a.m. 5 min	Review and approve past meeting notes	Group
8:15 a.m. 30 min	Time for public comment and response	
8:45 a.m. 60 min	Wallowa-Whitman National Forest Recreation Fee Proposal • Proposed action	Teresa Fraser, WWNF
9:45 a.m.	break	
10:00 a.m. 90 min	Agency Updates Vale/Prineville BLM, Deschutes, Umatilla, Ochoco, Wallowa-Whitman and Malheur National Forests Not to exceed 10 min per unit to allow for Q&A	Group
12:00 p.m. 15 min	Roundtable Report outs from RAC members on topics of interest	Group
12:15 p.m. 15 min	Wrap-up Future agenda topics, bin items, action items, review session effectiveness	
12:30 p.m.	Adjourn	