
Frequently Asked Questions (FAQ)  

 

Subpart 3174 

§ 3174.8(a)(2) 

Question:  When a flow computer with an RTD and temperature averaging capability is used does that 
satisfy the requirement to install a "temperature averager"?  

Answer:  Yes, a flow computer could work as a temperature averaging device as long as it meets the 
minimum requirements for the temperature averaging equipment. 

 


